Четверг, 16.05.2024, 04:41Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт Кривдіка Григорія Васильовича
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

19:26
Даруєм радість людям - проект 9 - Б класу

   

 

 

 

В середу, 30 листопада, учні 9-Б класу завітали до ДНЗ №2 міста Любомля «Казка». Дев’ятикласники підготували для малят казкові вистави «Семеро козенят» та «Колобок-супермен».
Головними героями відомої дитячої вистави «Семеро козенят» були: хитрий Вовк (Ющук Андрій), добрі козенята (Веремко Ольга, Трофимович Вікторія, Букатевич Ігор, Шовкова Дарина, Горщарук Олександр, Муравець Олег, Прокопчук Анна) та турботлива Матуся-коза (Климович Анна). Дошкільнята у цікавій, веселій та сучасній постановці дізналися, як потрібно діяти, коли вдома нема дорослих і в двері стукають незнайомці, а також, що завжди потрібно слухатись батьків. Фіналом п’єси став танок козенят та пісня «Хай завжди буде сонце…» Діти радісно та здивовано спостерігали за перебігом вистави, з ентузіазмом відповідали на питання ведучої про мораль казки.
Не менш інтригуючою, новою, кумедною, доброю казкою для майбутніх школярів був «Колобок-супермен». Головні герої (Колобок – Комов Артем, Бабуся – Трофимович Вікторія, Дід – Сікора Андрій, Ворона – Корнелюк Роксолана, Бабуся-Ягуся – Філімонюк Вікторія, Зайчик – Федончук Олександр, Вовк – Остапюк Олег, Ведмідь – Мохнюк Ілля, Лисичка – Пилипчук Марія) вміло зіграли свої ролі, а сама вистава дозволила у цікавій та доступній формі для малечі провести роботу з профілактики насилля у дитячому середовищі. 
Особливу зацікавленість в маленьких глядачів викликав головний герой – Колобок. Він, пообіцявши займатись фізкультурою та спортом, за допомогою чарівниці-Ягусі, перетворився з простого колобка на незвичайного – з надможливостями та супер-силою. Той одразу почав вводити в лісі «нові порядки»: захищати маленьких та слабких. Раз по раз виставу супроводжували овації глядачів, як під час танцю Бабусі-Ягусі та, особливо, під час виконання життєстверджувальної пісні Колобка «Не назвуть мене більш пампушка…»
На сам кінець заходу наші випускники розповіли діткам, як це чудово ще бути маленькими, читати та дивитися казки. Вони закликали їх цінувати цей чудовий період життя та змусили щиро аплодувати під час пісні «Куди мина дитинство» у виконанні Анни Прокопчук. 
Усі присутні залишили схвальні відгуки про виступ наших учнів, а вони, в свою чергу, пообіцяли, що в садочок ще завітають інші учні та знову подарують свято малятам.
Тож, даруєм радість людям!

http://schoolofluboml2.hol.es/473-daruyem-radst-lyudyam-proekt-9-b-klasu.html

Переглядів: 329 | Додав: Grigspirit | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту